Activiteiten > Activiteiten
Activiteiten

A-Tax de Vries heeft alle vormen van besloten vervoer in huis. In Hillegom en omstreken en op verzoek ook daarbuiten brengt A-Tax de Vries passagiers met de taxi naar hun plaats van bestemming. Voor het vervoer van en naar de luchthaven Schiphol biedt A-Tax de Vries een speciale service. Vooraf kan een taxi worden geboekt. A-Tax de Vries houdt de actuele aankomst- en vertrektijden in de gaten en zorgt dat er op tijd een taxi voor de deur of op Schiphol staat. Uiteraard zijn de taxi's ook voor reguliere ritten naar iedere bestemming beschikbaar.

Speciaal voor bedrijven en overheden biedt A-Tax de Vries zakelijk vervoer aan. Op contractbasis of voor een enkele rit kan een auto met chauffeur worden ingehuurd.

Voor gezelschappen verhuurt A-Tax de Vries touringcars met chauffeur.

 
 

Met een uitgebreide vloot speciaal uitgeruste bussen is het rolstoelvervoer een van de specialiteiten van A-Tax de Vries. Alle rolstoelbussen beschikken ook over voldoende zitplaatsen voor meereizende begeleiders. A-Tax de Vries verzorgt het gehandicaptenvervoer voor diverse zorginstellingen en cliënten van Leiden tot Heemskerk.

Het leerlingenvervoer is een andere specialiteit van A-Tax de Vries. Met kleine busjes brengen de chauffeurs van A-Tax de Vries dagelijks duizenden kinderen van en naar school. A-Tax de Vries verzorgt het leerlingenvervoer onder meer in de Haarlemmermeer, Voorschoten, Wassenaar, Kennemerland, Wormer en Oostzaan.

 
 

Voor het onderhoud van het eigen wagenpark, maar ook voor derden startte A-Tax de Vries in 2005 aan de Voltstraat 10 te Hillegom met A-Wash. A-Wash is een volledig uitgerust autowascentrum. Het is hier mogelijk de auto te laten wassen in de geautomatiseerde wasstraat of een van de wasboxen te gebruiken en de auto zelf te wassen. A-Wash is dagelijks geopend van 8.00 tot 18.00 uur en op zondag van 9.00 tot 17.00 uur.

Taxi Montage Nederland verzorgt o.a. de inbouw van taxiapparatuur en navigatieapparatuur.

Taxi Montage Nederland is dagelijks geopend van 8.30 tot 17.00 uur.